POLICIJA INTERVENIRALA U GOSPINOM POLJU Navijači i igrači žele odlazak dopredsjednika Dragića

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Nakon rukometne utakmice između Dubrovnika i Sesveta u Gospinom polju intervenirala je policija zbog sukoba koji je izbio.

Utakmica je završena rezultatom 36:30 u korist gostiju zbog čega je dopredsjednik Rukometnog kluba hrvatske mladeži Dubrovnik, Ivo Dragić, bio nezadovoljan te, kako saznajemo od očevidaca koji su bili na utakmici, dobacio kritiku igračima. Navijači s tribina, većinom roditelji rukometaša, nisu dobro primili te riječi te su uzvratili istom mjerom zbog čega je reagirao sin dopredsjednika kluba, Antonio Dragić.

Sukob je potom eskalirao te je došlo do naguravanje zbog čega je intervenirala policija.

I kapetan kluba Maro Dabelić je večeras govorio o problemima koji muče ovaj klub. Naime, prema njegovim izjavama riječ je o sramoti dubrovačkog sporta. Dabelić je kazao okupljenim novinarima kako su čelna osoba kluba i njegov sin verbalno napali igrače. Prema njegovim navodima, igrači plaću nisu primili godinu dana, a ostavljaju srce na terenu tijekom igre.

Navijači i igrači poručili su kako neće igrati dok je Dragić u klubu.

Da klub ima financijskih poteškoća govorio je i dopredsjednik Ivo Dragić tijekom ljetne sezone prošle godine kada je ukazao na probleme koji su nastali zbog pandemije koronavirusa. Dragić je isticao kako su im mnogi sponzori otkazali ugovore zbog čega su u jako teškoj situaciji.  

Foto: Arhiva Dubrovački dnevnik

Popularni Članci