OSUMNJIČEN ZA PEDOFILIJU Podnijeta prva tužba za seksualno zlostavljanje maloljetnice protiv Billa Cosbyja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: wikipedia
Protiv nekad popularnog komičara Billa Cosbyja podignuta je i prva tužba za seksualno zlostavljanje, a riječ je o slučaju od prije gotovo 40 godina kada je navodno zlostavljao, tada 15-godišnju Judy Huth.

Tužba je podnijeta Vrhovnom sudu u Los Angelesu, a to je prvi sudski postupak protiv Cosbyja za silovanje maloljetnice. Komičara je nedavno za seksualno zlostavljanje optužilo više žena, prenosi Index.hr.

Huth je u tužbi napisanoj na pet stranica ispričala što se dogodilo u Playboyevoj vili 1974., gdje tvrdi da ju je Cosby seksualno zlostavljao. Osim toga, njoj i prijateljici naredio je da lažu za godine te kažu da imaju 19.

Kako je rekla, njezinim riječima Cosby ju je s godinu dana starijom prijateljicom doveo u svoju vilu gdje su popile više alkoholnih pića. U jednom je trenutku izašla iz kupaonice pronaći Cosbyja koji je sjedio na krevetu u sobi i koji ju je tada protiv njezine volje seksualno iskoristio.
Kao mladoj osobi taj joj je događaj izazvao traumatično stanje, psihološku štetu i duševne boli što je ostavilo traga na čitavom životu.

Popularni Članci