INCIDENT OKO MASKE Osuđen 30-godišnjak zbog sukoba na parkingu kod Lidla

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Tridesetogodišnji Muhamed Avdić iz Dubrovnika u siječnju je osuđen na Općinskom sudu u Dubrovniku za kazneno djelo, a na temelju optužnice Općinskog državnog odvjetništva u Dubrovniku.

Po prvostupanjskoj presudi Avdić je proglašen krivim što je dana 28. srpnja prošle godine ispred TC Lidl u Čibači, prišao 72- godišnjem Juri Vukiću i u nakani da ga teško ozlijedi, snažno zatvorenom šakom udario u predjelu nosa, uslijed čega je Vukić zadobio tešku tjelesnu ozljedu prijeloma nosnih kostiju s pomakom ulomaka i oguljotine kože nosa.

Avdić je osuđen na kaznu zatvora u vremenskom trajanju od šest mjeseci, a kazna se neće izvršiti ukoliko okrivljenik ne počini novo kazneno djelo u roku od jedne godine.

Kako je Dubrovački dnevnik već u srpnju izvještavao, 72-godišnji Vukić iz Župe dubrovačke upozorio je Avdića da ne nosi masku u ruci u trgovini nego da je stavi na lice. Kada je Vukić obavio spenzu izašao je iz trgovine gdje ga je čekao muškarac kojeg je upozorio na masku te je u tom trenutku osuđeni Avdić nanio Vukiću teške tjelesne ozljede.

Popularni Članci