'

Policija: Uslijed neprilagođene brzine, motorist je proklizao i udario u zaštitnu ogradu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Očevidom na mjestu prometne nesreće koja se jutros dogodila na predjelu državne ceste D-8 između Mosta Dubrovnik i Lozice  u kojoj je smrtno stradao 41-godišnji mađarski državljanin, utvrđeno je kako je do prometne nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine.

"Očevidom na mjestu prometne nesreće koja se jutros dogodila na predjelu državne ceste D-8 između Mosta Dubrovnik i Lozice  u kojoj je smrtno stradao 41-godišnji mađarski državljanin, utvrđeno je kako je do prometne nesreće došlo uslijed neprilagođene brzine.

Motociklist se motociklom srpskih nacionalnih oznaka kretao iz pravca Dubrovnika u pravcu Splita, te je izlaskom iz desnog zavoja, uslijed neprilagođene brzine, proklizao kolnikom i udario u metalnu zaštitnu ogradu.

Od zadobivenih ozljeda motociklist je preminuo na mjestu događaja.

Za vrijeme trajanja očevida promet na ovom dijelu Jadranske magistrale odvijao se naizmjenično uz fizičku regulaciju policijskih službenika, a za sav promet je otvoren u 10,15 sati.

Tijelo preminulog motocikliste je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će se provesti obdukcija", priopćili su iz dubrovačke policije. 

Popularni Članci