'

NEVJEROJATNA SLUČAJNOST Kristić vozilom naletio na čovjeka s kojim je bio u sporu, izletio mu pred auto

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Gradski vijećnik Maro Kristić sudjelovao je u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, oko 7,50 sati u Ulici Iva Vojnovića u kojoj je teže ozlijeđen pješak koji je prelazio put na ne obilježenom dijelu, dakle izvan pješačkog prijelaza. O ovom događaju izvijestila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska, naravno, ne spominjući imena aktera.

„Do prometne nesreće je došlo kada je 69-godišnji pješak, izvan obilježenog pješačkog prijelaza, prelazio kolnik navedene ulice te je u tom trenutku na njega naletjelo osobno vozilo dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 45-godišnjak.

Uslijed udara i pada, pješak je zadobio teže tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju u dubrovačkoj bolnici.  Uslijed udara i pada, pješak je zadobio teže tjelesne ozljede zbog kojih je zadržan na daljem liječenju u dubrovačkoj bolnici“, priopćili su iz policije dodavši kako provedenim alkotestiranjem kod sudionika prometne nesreće nije utvrđena prisutnost alkohola.
 

Nevjerojatna je slučajnost kako je pješak bivši tajnik Županijskog nogometnog saveza Jozo Ostojić s kojim je Kristić bio u sporu, s još četvoricom optuženih, zbog slučaja prijetnji u prostorijama Županijskog nogometnog saveza. 

„Htio bih izraziti iskreno žaljenje u kontekstu toga što je gospar Ostojić zadobio teže ozljede i želim da se što prije oporavi“, kazao je Kristić za Dubrovački dnevnik. 

Popularni Članci