NASILNIK IZ ŽUPE OSUĐEN Djevojku je cipelario, čupao i prijetio 'Zaklat ću te k***o'; Dubrovčaninu prijetio da će mu ubiti majku

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Muškarac iz Župe dubrovačke (34) osuđen je na godinu dana zatvora zbog dva kaznena djela koja je počinio 2019. i 2017. godine.

On je u Kuparima, u zajedničkom stanu u kojemu je živio s djevojkom, verbalno napao te više puta udarao nogama po glavi i tijelu zbog čega je ona zadobila hematome po nadlakticama, šakama i nosu te ogrebotine na ramenu. 

U osuđujućoj presudi piše kako je I.Ž. djevojci govorio "Ubit ću te, zaklat ću te, kurvo, glupačo, vratit ću te odakle si i došla". Kod djevojke je sve to izazvalo osjećaje straha i prepasti. 

Muškarac je osuđen i za prekršaj iz 2017. godine kada je muškarcu iz Dubrovnika s ciljem zastrašivanja telefonskim putem govorio "Ubit ću ti majku, ubit ću te, zaklat ću te". 

Za premlaćivanje i vrijeđanje djevojke dobio je sedam, a za prijetnje muškarcu iz Dubrovnika šest mjeseci zatvora što je sutkinja pretvorila u uvjetnu kaznu od godine dana. 

Osuđenik se pokajao i priznao počinjenje kaznenih djela. Naveo je kako "više nikad neće raditi slične gluposti" te kako je sad u odličnim odnosima s djevojkom. 

Popularni Članci