SLUČAJ NASILJA NA KORČULI Lokalni političar Zvonimir Lipanović osumnjičen da je napao dostavljača ispred butige

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Puklavec/PIXSELL/DD
Nasilni incident dogodio se jutros ispred butige u Lumbardi na Korčuli.

Lokalnom političaru Zvonimiru Lipanoviću na teret se stavlja da je fizički napao te zadao više udaraca mladiću N.G. (25) koji je obavljao dostavu.

Naime, prema riječima N.G. napad se dogodio kada je s dostavnim kamionom zagradio Lipanoviću auto te mu kazao da pričeka par minuta dok se dostava ne obavi.

'Svako jutro kada ovdje obavljam dostavu, bude tu jedan ili dva auta barem, nitko nije pravio probleme, svi pričekaju dvije minute,' kazao je N.G te objasnio da ga je Lipanović prvo gurao dok je nosio robu pa onda zadao više udaraca s leđa te pokušao udariti i po glavi, no srećom, nije uspio.

'Rekao mi je i je*** cu ja tebi mater kada ne budeš radio. U međuvremenu uključili su se i ljudi koji su mu rekli da ga treba biti sram,' objasnio je N.G. koji je sve prijavio policiji.

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako se incident dogodio.

'Jutros iza 8 sati osoba u dobi od 40 godina, zbog nesuglasica oko parkinga, napala je verbalno i fizički osobu u dobi od 25 godina koja je tom prilikom zadobila lakše tjelesne ozljede. Trenutno se na prekršajnom sudu u Korčuli nalazi stariji muškarac koji je napao mlađeg,' objasnili su detalje iz PU DN. 

AA

Popularni Članci