DRAMA U AUTOPRAONICI Policajac osumnjičen da je izudarao muškarca u Kuparima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Općinsko državno odvjetništvo u Dubrovniku podiglo je optužnicu protiv protiv policajca koji je osumnjičen da je u Kuparima tijekom ohodnje muškarcu nanio tjelesne ozljede. 

Prema optužnici, policajcu se na teret stavlja kako je da je 27. rujna 2020. oko ponoći, u jednog autopraonici, kao policijski službenik u obavljanju ophodne djelatnosti, prišao vozilu u kojemu se nalazio vozač. Policajcu se na teret stavlja da je od njega zatražio na uvid dokumente te da ispljune ono što ima u ustima.

Kada je vozač to odbio, policajac ga je, sumnja se, uhvatio rukama za odjeću i rame i izvukao iz vozila te bacio na desni bok. Tereti ga se da mu je koljenom pritisnuo vrat govoreći mu da pljune, te ga otvorenim dlanom desne ruke u najmanje deset navrata udario u predjelu glave, odnosno u lice, čelo, uho i vrat, čitavo vrijeme istodobno mu pritišćući koljenom vrat. Uslijed svega toga, muškarac je zadobio tjelesnu ozljedu u vidu krvnog podljeva i otekline područja oko lijevog oka, krvni podljev lijeve uške i razdor bubnjića. 

Popularni Članci