NAKON TRI GODINE RIJEŠEN JEZIV MISTERIJ Pronađeno raskomadano tijelo nestalog muškarca, ubio ga unuk

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Mup RH
Aleksandar Nišević, 29-godišnjak iz Gline, koji je u srpnju prošle godine na splitskim Firulama i Blatinama staklenom bocom i kamenom brutalno i bez ikakvog povoda napao dvije žene, osumnjičen je za ubojstvo svojeg djeda Miloša Niševića koji se smatrao nestalim od 2019. godine.

Radom istražitelja utvrđena je pozadina nestanka, a navodno su prije nekog vremena pronađeni ostaci Niševićeva tijela te sada sumnjiče i unuka za ubojstvo, piše Jutarnji list.

Neslužbeno, starcu je bila odrezana glava, a mladić je djeda ubio zbog koristoljublja, odnosno mirovine. Mladića su i prijavili za teško ubojstvo iz koristoljublja.

Osuđivali su ga ranije i zbog krađa, a skupio je 13 pravomoćnih presuda, no osuđivan je na uvjetne kazne. Lani je napao dvije žene u istom danu, a sve su snimile kamere.

Prvo je u 7.15 napao ženu (52) na plaži Firule. Udario ju je bocom u glavu te nastavio udarati šakama po glavi i vratu kada je pala na pod. Nakon toga su ga zaustavile turistice koje su naišle, a on je pobjegao.

Zatim je u Ulici Antuna Branka Šimića kamenom u glavu udario 40-godišnju ženu koju je nastavio udarati šakama po glavi. Ubrzo su ga priveli i od tada je u pritvoru. Pedesetdvogodišnjakinja je zadobila je lakše ozljede, a 40-godišnjakinja tešku ozljedu noge.

Policijska uprava sisačko-moslavačka najavila je za danas povodom tog slučaja izvanrednu konferenciju za novinare. "Policija je dovršila složeno, opsežno, višegodišnje kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo 'Teško ubojstvo' na štetu tada 89-godišnjeg muškarca čiji je nestanak prijavljen potkraj prosinca 2019. godine."

Popularni Članci