'

Krvoločni ubojica stanodavca u zatvoru

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.radiong.hr
Mladić star 21 godinu u Bukovlju je ubio svog stanodavca, raskomadao tijelo i dio bacio u Savu, a kasnije sve priznao policiji. Povod je, čini se, bila svađa oko računa, donosi Index.

Policija je uhitila 21-godišnjeg mladića osumnjičenog da je hladnokrvno ubio svog stanodavca Stanislava Turžanskog i bacio tijelo. Mladić je priznao da je ubio 58-godišnjaka kod kojeg je živio. Policiji je i opisao kako ga je sjekirom ubio, dio njegova tijela ostavio kod vikendice u blizini Slavonskog broda, a dio, danima kasnije, bacio u Savu.

„U utorak oko 19 sati na području općine Bukovlje, policija je pronašla dio tijela muške osobe, za koje se sumnja da pripada nestalom 58-godišnjaku iz Bukovlja, čiji je nestanak prijavljen tri dana prije toga. Policija je u utorak, u večernjim satima, uhitila 21-godišnjaka s područja Bukovlja zbog sumnje da je počinio kazneno djelo teško ubojstvo te je nad njim provela kriminalističko istraživanje“, istaknuo je Antun Jakobović iz Brodsko-posavske policije.

"Tijelo je raskomadano i dijelovi se nalaze na više mjesta. Počinitelj je gornji dio tijela s glavom, presječen u predjelu slabina prevezao na točkama 1,5 km od kuće, a našli smo ga u vinogradu, nedaleko od vikendice u Bukovačkom Brdu, a ostatak tijela je nekoliko dana kasnije taksijem prevezao na Poloj", izjavio je zamjenik županijskog državnog odvjetnika Franjo Kopunić, prenosi Index.

Sudac istrage, mladiću je odredio istražni zatvor u trajanju 30 dana.

Osumnjičeni se nalazi u zatvoru u Požegi, a u dogovoru sa Županijskim državnim odvjetništvom, policijski su službenici podnijeli i kaznenu pijavu za kazneno djelo teško ubojstvo.

Kao iz horor filma

"Osumnjičeni je priznao ubojstvo, koje se dogodilo još 25. veljače, rekavši da je to učinio pod utjecajem droge i alkohola. Naime, prema njegovoj izjavi, posvađao se s Turžanskim oko jednog računa, uzeo sjekiru i usmrtio ga udarcem oštrice po vratu. Zatim ga je raskomadao, a gornji dio odmah je odvezao na tačkama u vinograd na Bukovačkom Brdu. Osumnjičeni se potom vratio u kuću i naredna dva dana organizirao tulume iako se u kući u vreći i torbi nalazio ostatak tijela usmrćenog. Tek kada je kći pokojnika nazvala i rekla da će doći provjeriti gdje joj je otac, osumnjičeni se uspaničio, nazvao taksi i odvezao se s na Poloj gdje se htio riješiti ostatka tijela. Ubrzo nakon toga je uhićen", kazao je Kopunić.

Media servis / Index.hr

Popularni Članci