SAD TRAGAJU ZA DJETETOM Iz Neretve spasioci izvukli tijelo muškarca (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marin Veraja/HaloPix/PIXSELL
Nestanak oca i sina službeno je policiji prijavljen u subotu. Očevici potvrdili istražiteljima koji rade na prijavi o nestalima da su vidjeli automobil koji je skrenuo prema Neretvi nasuprot naselja Kolonija

Tijelo muškarca pronađeno je jutros u automobilu u Neretvi u blizini naselja Rodoč kraj Mostara, prenosi portal Bljesak.info. Rijeku pretražuju ronioci Interventne spasilačke službe i pripadnici HGSS-, piše 24 sata.

Kako se doznaje iz policije, nestanak osobe A.K. (1989.) i četverogodišnjeg djeteta prijavljen je u subotu te je potvrđeno da je ovaj slučaj povezan s tim nestankom.

Nestanak oca i sina službeno je policiji prijavljen u subotu. Očevici potvrdili istražiteljima koji rade na prijavi o nestalima da su vidjeli automobil koji je skrenuo prema Neretvi nasuprot naselja Kolonija u Rodoču kraj Mostara.

- Supruga nestale osobe A.K. identificirala je tijelo nestalog muškarca i nastavlja se potraga za dječakom koji je se nalazio u automobilu - potvrđeno je iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije, a upravo ona je prijavila i njihov nestanak u subotu.

Kako je potvrđeno Dnevnom avazu, radi se o muškarcu koji se u subotu u 18 sati zajedno sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta „Roki“ iz naselja Kolonija-Rodoč. Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo tijelo nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

Mjesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavne ceste na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesretni čovjek, sudeći po svemu, dovezao automobilom.

Ronioci su pronašli automobil s muškarčevim tijelom nekoliko metara od obale, a potragu za dječakom nastavljaju sutra. Kako je zajedno sa sinom skončao u Neretvi bit će jasno nakon svih istražnih radnji.

Zoran Vlaho iz Interventne spasilačkae službe Mostar (ISS) rekao nam je da su dobili poziv od policije da je locirano vozilo u Neretvi između avijatičarskog mosta i mosta Hasana Brkića u predgrađu Mostara. Auto su našli dronom. U rijeku je zaronilo pet članova ISS Mostar i dva ronioca i izvukli tijelo muškarca, no djeteta nije bilo. 

Popularni Članci