INCIDENTI U KONAVLIMA I DUBROVNIKU S osam vozila otuđene beogradske registarske oznake, dva slučaja prijavljena policiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Nepoznati počinitelj, ili više njih, sa šest vozila skinuo je u Konavlima beogradske registarske oznake, objavila je jedna osoba na Facebook stranici 'Zavazda Konavle'.

"Možda manje vjerojatno, mada nije isključeno da netko pronađe registarske tablice automobila naših ljubitelja Cavtata i Konavla koji svake godine provode po više mjeseci u svojim kućama i apartmanima u ovom dijelu dubrovačke regije. S ukupno šest automobila s BG tablicama u večernjim satima, najvjerojatnije 21. kolovoza, ostali su bez jedne registarske tablice. I samo se mogu zapitati "ZAŠTO i ČEMU" i pomisliti na sve neugodnosti kojima će biti izloženi vlasnici ovih vozila u narednom periodu. Od sramote neću nikome pričati o ovom hrabrom činu pojedinca ili grupice obijesnih, ali sam morao podijeliti s vama na ovoj stranici koju tako rado pratim," objavio je muškarac u grupi Zavazda Konavle.

Također, na području Dubrovnika su otuđene beogradske registracijske oznake s dva vozila u dva odvojena slučaja, što je prijavljeno policiji, a događaj su potvrdili iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. Prijavu u slučaju otuđenih tablica u Konavlima nisu zaprimili. 

Popularni Članci