EKSKLUZIVNO Ovo su automobil i kalašnjikov uz koje se ubojica uputio na krvavi pohod

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Jutros oko 8:00 sati u Pločama se dogodilo dvostruko ubojstvo. Kako smo prvi pisali, žrtve su muškarac u srednjim godinama i maloljetnik. Kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, u ovom slučaju je kao počinitelj osumnjičen Milenko Radulović, a žrtva je njegov brat, 52-godišnji Mitar Radulović te sin osumnjičenikovog susjeda, 16-godišnji M.A. S bratom i ocem maloljetne žrtve, osumnjičeni je navodno bio u sukobu. 

Kako je Dubrovački dnevnik već pisao, žrtve su ubijene na dvije različite lokacije iz vatrenog oružja. Prema neslužbenim informacijama, prvo je ubijen maloljetnik, a potom i brat osumnjičenog iz više hitaca. Dogodilo se to na javnom mjestu, što je izazvalo paniku očevidaca. 

Dubrovački dnevnik doznaje kako je maloljetna žrtva ubijena u blizini crkve u samom centru Ploča, dok je Mitar Radulović ubijen pored svog privatnog deponija u industrijskom dijelu grada. Inače, on se bavio sekundarnim sirovinama. Osumnjičeni Milenko Radulović je uhićen u Opuzenu, a mještani tvrde kako vjeruju da je tamo tražio još jednu osobu, vjerujući kako se radi o obitelji ubijene maloljetne osobe. No, nema službene potvrde takve informacije.

Portal Dubrovački dnevnik u posjedu je fotografije koja prikazuje vozilo u kojem je muškarac bio u svom krvavom pohodu na žrtve koje je ubio kalašnjikovom. Radi se o bijelom Yugu. 

DD

Također, u posjedu smo fotografije kalašnjikova iz kojeg su ubijene dvije osobe. 

DD

Inače, braća su bili branitelji veterani, a o ubijenom Raduloviću pisao je prije nekoliko godina lokalni portal Rogotin nazvavši ga "pločanskim kraljem željeza i dobrim duhom grada".

"Mitar Radulović, jedan je od onih „malih“ ljudi koji je svoje sugrađane odavno navikao da na njega mogu računati kad god im zatreba. Općepoznat je u gradu zbog posla kojim se bavi, a Pločani njegove usluge traže svakodnevno. Mitar sakuplja željezo i stari papir i zbog toga, vozeći svoja već legendarna kolica, svakoga dana propješači najmanje deset kilometara kroz gradske ulice, penje se na katove pločanskih zgrada i deponira željezo i papir u improviziranome skladištu na mjestu bivših lučkih baraka, čekajući povoljnu cijenu da bi ih prodao u Jadransirovinu. Skladište mu je trenutačno prepuno starih frižidera, kada, špakera, televizora, strojeva za pranje rublja, kompjutera, bojlera, bicikala, bačava i raznih željeznih predmeta. Zovu ga „Kralj željeza“, jer je potpuno očistio gradske ulice od željeznoga i sličnog otpada", pisao je portal Rogotin prije dvije godine.

U Domovinskom ratu borio se gotovo četiri godine, Početkom rata je bio pripadnik Četvrte gardijske brigade, a nakon toga priključio se neretvanskoj 116. brigadi HV-a. Prošao je brojna bojišta od Dubrovnika do Maslenice i bezbroj puta se izlagao smrtnoj opasnosti. 

Popularni Članci