DETALJI UBOJSTVA Radio je u dubrovačkom kafiću, a zbog ovog događaja uhićena je i treća osoba

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Policija se oglasila priopćenjem o smrti 29-godišnjaka koji je jučer, najvjerojatnije u poslijepodnevnim satima, ubijen u obiteljskoj kući. Dvije osobe su lišene slobode i nalaze se na kriminalističkom istraživanju. Prema informacijama s kojima raspolaže Dubrovački dnevnik uhićena je i treća osoba.

Kako Dubrovački dnevnik neslužbeno doznaje, ubijeni je Igor Talijančić, 29-godišnjak iz Rogotina.

Prema neslužbenim informacijama najvjerojatnije u poslijepodnevnim satima dvije osobe su, iz zasad nepoznatih razloga, ubile Talijančića koji je napadnut oštrim i tupim predmetima. Talijančić je od zadobivenih udaraca preminuo. Prema dostupnim informacijama na kriminalističkoj obradi su bile tri osobe ali je jedna naknadno puštena.

Kriminalistička obrada u Policijskoj postaji Ploče i dalje traje, a konačno rasvjetljenje događaja bi moglo uzeti dosta vremena jer osumnjičeni nisu zbog događaja sasvim sposobni davati iskaz.

Igor Talijančić je radio u jednom ugostiteljskom objektu na Vojnoviću u Dubrovniku kao konobar.

Dubrovački dnevnik ranije je objavio informaciju o tome kako je Igor Talijančić prethodno osuđen zbog kaznenog djela u Splitu, no radi se o drugoj osobi istog imena, zbog čega se ovim putem ispričavamo.

Popularni Članci