DETALJI NESREĆE NA DUPCU Policija pronašla pješaka kojega je udario auto, popio je nešto alkohola, prelazio gdje nije smio

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: LK
Poznati su detalji sinoćnje prometne nesreće koja se dogodila nešto prije 19:30 sati na području Dupca gdje je osobno vozilo naletjelo na pješaka koji se udaljio s mjesta nesreće.

Kako je za Dubrovački dnevnik rečeno iz policije, pješak (57) koji se udaljio s mjesta nesreće prelazio je put na mjestu gdje nema obilježenog pješačkog prijelaza, a to je napravio tako da se prethodno nije uvjerio kako to može učiniti na siguran način. 

Na njega je naletjelo osobno vozilo kojim je upravljao 60-ogodišnjak. Pješak je pao, ali se ubrzo i ustao te se udaljio s mjesta nesreće. Policija ga je ipak pronašla, utvrđena mu je manja koncentracija alkohola u krvi, točnije 0,69 promila, a u Općoj bolnici Dubrovnik ustanovljene su mu lakše tjelesne ozljede. 

Protiv pješaka je podnesen obvezni prekršajni nalog, ali i protiv vozača s obzirom na to kako nije prilagodio vožnju uvjetima na cesti. 

ib

foto: arihva

Popularni Članci