DEMANTIRALI SVE DEZINFORMACIJE Obitelj otkrila pravu istinu o stanju Emira Spahića

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Nikša Klečak
Dosta špekulacija se pojavljuje u javnosti, a svakako da je brzo ozdravljenje bivšeg kapetana bh. reprezentacije, prvenstvena želja svih onih koji su godinama uživali u igrama Emira Spahića.

Nakon alarmantnih vijesti, portal Oslobođenje kontaktirao je obitelj ozlijeđenog Spahića, koji su nam prenijeli sljedeće:

- Emir Spahić se osjeća dobro i nema govora o navodnom otkazivanju bubrega, kako smo i mi pročitali u medijima, što nas je šokiralo. Upravo smo izašli iz bolnice i posjetili Emira. I on sam je bio začuđen informacijama koje su se pojavile u javnosti. Od ranog jutra nam zvoni telefon, svi su zabrinuti zbog toga, ali mi ćemo sve još jednom zamoliti kao obitelj, da imate osjećaja i da ne puštate u javnost nikakve poluinformacije, jer sve to negativno utječe kako na samog Emira, tako i na nas članove njegove obitelji. Shvaćamo potrebu za informacijom, još jednom se zahvaljujemo svima koji su uz nas, ali vas molimo da ne prenosite dezinformacije, rekao im je Spahićev ujak Halil Škaljić. 

Popularni Članci