Čitatelji o strašnoj nesreći u kojoj je smrtno stradala mlada Dubrovkinja: 'Nema ni bankine ni upozorenja, voziti tuda je lutrija!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: HGSS Čapljina
Potraga za studenticom Katarinom Butricom okončana je jučer kada je njeno tijelo pronađeno u provaliji, zajedno s vozilom marke Citroen, na putu Ravno-Ljubinje. Butrica je iz Dubrovnika putovala za Mostar, gdje studira, te je s vozilom sletjela u provaliju i smrtno stradala. 

Čitatelji bh medija ostavljaju komentare pod vijesti o stradaloj mladoj Dubrovkinji, upozoravajući na cestu u lošem stanju i na to kako su se na predjelu već događale nesreće. 

"Kroz Popovo polje ima 12-15 opasnih mjesta gdje auti stalno izlijeću s puta (pogotovo vozači koji prvi put tuda prolaze). Ovo je samo jedan od mnogih slučajeva izletanja sa puta, nažalost sa smrtnim ishodom," objavio je jedan od čitatelja ispod vijesti na portalu Trebinje Live

"Nema bankina u tom pojasu, zašto?", "Većina spomenutih krivina nije skoro pa uopće obilježena na pravi način, osim znaka 'krivina', a u stvari su to 'krivine koje te izbacuju s puta'... Ako se na nekom mjestu više puta dogodi ista nesreća, onda nije do vozača nego do puta (lošeg) i do loše signalizacije. Na mjestu gdje se ovo desilo (u nekih 500 metara) vidio sam barem pet, šest sličnih izlijetanja", "za neiskusne vozače voziti putem Ljubinje -Stolac je lutrija opasna po život", samo su neki od komentara čitatelja koji upozoravaju na opasnosti koje vrebaju na spomenutom potezu. 

Neki su upozorili kako su se rekonstrukcije ceste već spominjale, ali kako se problem do danas nije riješio. 

"Konjske staze su svaki dan tema u narodu, samo nisu tema tamo gdje treba, u ministarstvu ili općini. Stalno obećanje o rekonstrukciji, stalno nekakva projektna dokumentacija i slično je šuplja priča, a u stvarnosti ništa. Zbog takvog odnosa prema putevima se i događaju prometne nesreće. Narod zaslužuje da ima puteve dostojne čovjeka," napisao je jedan od čitatelja. 

Popularni Članci