test

TRAGEDIJA Nesretni I.B. se u dva ujutro vraćao kući u Zaton i sletio u more (FOTO/VIDEO)

Autor: Maro Prizmić Autori fotografija: Nikša Klečak, Nikša Klečak / Dubrovački dnevnik
U teškoj prometnoj nesreći koja se jutros u 1.55 Sati dogodila u Staroj Mokošici u Mirinovu, poginuo je 25-godišnji I. B. iz Zatona. Nesreća se dogodila kada je Citroen C3, dubrovačkih registracijskih tablica sletio u more, a svjedok je vidio kako su svjetla automobila koji je pretjecao odjednom nestala. Jutros je izvučen automobil u kojemu je bilo tijelo nesretnog vozača. 

Kako neslužbeno doznajemo, policija je krenula u potragu nakon što je majka ranije prijavila nestanak sina. Prema također neslužbenim informacijama temeljenim na izjavama svjedoka nesreće, automobil je pretjecao i svjetla su odjednom nestala.

Na mjesto nesreće izašli su djelatnici Prometne policije koji će obaviti očevid, pripadnici Specijalne policije, ronioci, Hitna služba koja je odmah pozvana kao i Vatrogasci.

Kako nam je rečeno u Prometnoj policiji, čekalo se svitanje kako bi se pokrenula akcija izvlačenja automobila.

Državni odvjetnik je na mjestu događaja od 7.30 sati, a cesta je zatvorena od 7:46 za sav promet.

Policija je priopćila kako je 25-godišnjak upravljao automobilom dubrovačkih registracijskih oznaka krećući se kolnikom u smjeru Lozice kada je dolaskom na područje Mirinova automobilom sletio u more.  

Javljeno je da su na mjesto događaja izašli policijski službenici i županijski državni odvjetnik, vatrogasci, policijsko plovilo, kao i ronioci Specijalne jedinice policije koji su jutros oko 7.30 sati, na dubini od oko 11 metara, pronašli automobil s njegovim mrtvim tijelom,  koje su potom izvukli na obalu. 

Popularni Članci