ŽETVA MEDALJA Judaši 'Ura Nagea' vratili se s devet odličja iz Mostara

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: JK Ura nage
Judaši dubrovačkog „Ura Nagea“ vratili su se s osvojenih devet odličja iz Mostara.

Novu natjecateljsku sezonu otvorili su na jakom 5. međunarodnom judo turniru “Borsa Open” koji je u subotu, u dvorani na Bijelom brijegu, okupio 900 natjecatelja iz 12 zemalja (Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Rumunjske, Bugarske, Italije, Nizozemske, Švedske, Slovenije, Mađarske i Bosne i Hercegovine).

- U Mostaru smo nastupili s judašima u mlađim uzrastima koji su ovog ljeta dobro radili i puno trenirali. što se vidjelo i na ovom natjecanju. Vidljivo je kako izrasta nova uspješna generacija našeg kluba, ali pred nama je još puno rada i učenja juda, kao i nastupi na predstojećim turnirima od kojih je prvi u Vinkovcima krajem listopada – kazao je Maro Đapić, trener i predsjednik Judo kluba Ura Nage, ističući kako je jako zadovoljan prvi ovosezonskim turnirom.

Ukupno su judaši Ura Nagea osvojili 9 odličja i niz dobrih plasmana. Srebro su osvojili: Fran Garvan (-46 kg), MaurcioBratičević (-38 kg) i Leo Kužnin (-25 kg), dok su bronce izborili: Fran Kužnin (-34 kg) u dva uzrasta, Leo Kužnin (-27 kg) u starijem uzrastu, Maro Šimunović (-50 kg), Kristijan Konjevod (-42 kg) i Leon Konjevod (-46 kg). Peta mjesta su izborili: Orlando Bratičević (-28 kg), Luka Nagy (-31 kg), Andro Režić (-34 kg), Roko Šutalo (-42 kg), Maro Ristić (-46 kg) i Gabriel Giljača (+50 kg). Još su u Mostaru nastupili Šime Šimunović, Leon Krile, Nikša Ivanković i Ivan Lale, kojinisu u uspjeli doći u borbe za odličja.

Popularni Članci