Maro Joković se vratio u Jug Adriatic osiguranje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: FB
Nakon dvije godine izbivanja, u matični klub vratio se Maro Joković. Ljevoruki je reprezentativac Hrvatske prije odlaska u Zagreb na završne pripreme za Olimpijske igre u društvu svog mentora iz igračkih dana, direktora kluba Ognjena Kržića potpisao trogodišnju vjernost Jug Adriatic osiguranju, javili su iz ovog kluba.

Joković je u prvoj momčadi Juga debitirao 2003. sa samo šesnaest godina i sljedećih deset godina bio jedan od ključnih igrača u osvajanju brojnih trofeja. Nakon dvije sezone provedene u Pro Reccu, Maro se vratio doma i ispisao najljepše stranice klupske povijesti u sezoni 2015/16 kada je osvojeno rekordnih pet trofeja, uključujući i naslov prvaka Europe. Nakon sezone 2018/19 otišao je u Olympiacos, a prošlu je sezonu proveo u Bresciji s kojom je osvojio naslov prvaka Italije.

'Drago mi je da sam se vratio u matični klub nakon dvije sezone. Jug u svaku sezonu ulazi s ambicijama za ostvarenje visokih ciljeva. Mislim da ćemo s momčadi koja će se stvoriti, uz kvalitetan i predan rad imati šanse za ostvarenje zacrtanog. U svakom slučaju veselim se novim izazovima', kazao je Joković.

Maro, dobro došao doma, poručili su mu iz Juga.

Popularni Članci