'VIDJET ĆEMO KAKVA ĆE BITI SITUACIJA' Dalić otkrio što se dogodilo s Livajom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/Pixsell
Izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije nakon što je Hrvatska jučer na Poljudu odigrala 1:1 s Walesom u prvom kolu skupine D kvalifikacija za Europsko prvenstvo.

"Tužan sam jer smo izgubili dva boda u zadnjoj minuti iz jednog udarca u okvir gola. Imali smo kontrolu, na 15-ak minuta pali smo u drugom dijelu, pa se vratili i dominirali zadnjih 20-ak minuta. Primili smo gol iz načina na koji smo znali. Nismo dobro reagirali kod auta. Nekad nogomet da, nekad uzme. Sve ima svoj razlog zašto i kako", rekao je Dalić, a prenosi Index.

"Imali smo nekoliko tih auta u drugom poluvremenu, nijednom nismo dobro reagirali, uvijek se lopta odbijala i na kraju je bila izbijena. Na kraju je nedostajalo koncentracije. Dogodilo se ono što se nije smjelo dogoditi. Ali idemo dalje", dodao je.

"Mi znamo da cilj plasirati se na Euro. Nebitno je kad ćemo osvojiti ključni bod. Moramo razmišljati o Turskoj kao nezgodnom protivniku. Nismo igrali loše, samo smo bili dekoncentrirani u jednom trenutku i primili smo gol", odgovorio je Dalić.

"Neću zvati nikoga. Livaja je dobio nezgodan udarac u leđa, vidjet ćemo tijekom dana kakva će biti situacija. Imamo Musu i Kramarića kao napadače. Moj dojam s klupe o toj situaciji je da je Kramarić trebao odigrati u bolju poziciju, a ne šutirati s 25 metara lijevom nogom. To nije bilo rezonski", komentirao je Dalić odgovarajući na pitanja novinara. 

Popularni Članci