VESELJE U DOHI Navijači razvili ogromnu zastavu ispred hotela, društvo im pravi i bivša predsjednica (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Stanzl/Pixsell
Pred nama je utakmica odluke hrvatske reprezentacije. Od 16.00 po našem vremenu, na stadionu Ahmad Bin Ali u Al Rayyanu, predgrađu Dohe, naši nogometaši igraju protiv Belgije.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović od ranog jutra u Dohi je s hrvatskim navijačima. Pridružila im se dok su nosili veliku zastavu kroz ulicama glavnog grada katara te se zagrijavali za odlučujuću utakmicu Hrvatske i Belgije. Cijelo vrijeme vlada odlično raspoloženje te se pjevaju hrvatske navijačke pjesme.

Prije dolaska na Kataru, navijači su još jednom razvili zastavu i ispred hotela "Vatrenih" kao što su to učinili i prije utakmice protiv Kanade. Navijači su obojali i kamene blokove u kockice.

"Članovi našeg Kluba upravo su završili farbanje i ukrašavanje velikih betonskih blokova uz plažu ispred hotela Hilton u kojem spavaju naši reprezentativci. Od trenutka kad otvore oči na dan odluke, šaljemo im poruku hrvatskih navijača: Pokažite svijetu kako igraju Hrvati! U boj! U boj ! Za narod svoj!" piše u objavi grupe CFE - Mi Hrvati.

Popularni Članci