'VELIKA JE IGRA ŽIVACA...' Sutra je dan odluke, hoće li Jugaši uspjeti obraniti naslov prvaka?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: A.Č.
Vaterpolisti Jug Adriatic osiguranja sutra će imati veliku priliku obraniti naslov prvaka Hrvatske i proslaviti ga na svom bazenu u Gružu. Nakon poraza od Zagrepčana u finalu Regionalne lige prije desetak dana malo tko je očekivao da će već nakon dvije odigrane utakmice Jugaši imati priliku u trokoraku riješiti pitanje prvaka.

Dvije su teške utakmice za nama u kojima su aktualni prvaci imali više snage i koncentracije u dramatičnim raspucavanjima peterca. Imali su izvrsnog Tonija Popadića na golu koji je bio nepremostiva prepreka za napadače Mladosti kao i Hrvoja Benića i Lorena Fatovića koji su s po pet golova u prve dvije utakmice preuzimali odgovornost kad je bilo najteže. Velika je dobit za trenera Kobešćaka i Alex Papanstasiou koji je u Zagrebu odigrao najbolju utakmicu u kapici Juga te Filip Kržić koji je hladnokrvno matirao Marcelića za posljednje poravnanje u regularnom dijelu igre.
U svakom slučaju, pred nama je još jedna prava vaterpolska poslastica.

‘Pred nama je još jedna spektakularna utakmica, možda i najbitnija u cijeloj seriji. Mi bi eventualnom pobjedom uzeli naslov i zaključili sezonu dok bi Zagrepčani u slučaju pobjede sigurno dobili krila i svakako bi imali veliku psihološku prednost u nastavku serije. Velika je igra živaca i ko bude mirniji i prisebniji i imao određenu dozu sreće, izaći će kao pobjednik. Naravno, ja vjerujem da će to biti moja momčad. Iskoristio bi priliku i pozvao sve one kojima je Jug u srcu da dođu sutra u Gruž, naravno, shodno preporukama HZJZ i da nas svojim navijanjem odvedu do naslova prvaka’, kazao je jugov trener Vjekoslav Kobešćak.

Napomenimo još jednom kako Jug Adriatic osiguranje vodi 2:0 u seriji na tri pobjede, a treća, nadamo se i odlučujuća utakmica igra se u subotu u Gružu s početkom u 20,15 sati.

VK Jug AO 

Popularni Članci