test

Vatreni će danas zadnji put zaigrati u ovom dresu, uskoro stiže novi dizajn

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
Hrvatska reprezentacija imat će navijačku podršku i večeras protiv Francuske na Stade de Franceu

Hrvati su kupili 900 ulaznica, a na to dolazi i stotinjak karata iz kontingenta Hrvatskog nogometnog saveza.

U Danskoj je bio veći broj hrvatskih navijača, a jedan od razloga je svakako taj što se igralo u petak, dok je ovaj ogled u ponedjeljak. Objavljeno je da prodano oko 1.300 karata, a dojam je bio da ih se čak možda i nešto malo više našlo na tribini. Opet, i pariških 900 je dobro budući da se radi o Ligi nacija i završnici sezone, iako je na golemom stadionu to mala skupina, pišu Sportske novosti.

Ovaj put neće biti koncerta poput onog što su ga Zaprešić Boysi priredili u Kopenhagenu, ali bit će okupljanja po kafićima.

Oproštaj od crnog dresa

Vatreni će večeras igrati u crnim dresovima i to će ujedno biti oproštaj od tog dizajna. Kao što su u Splitu s Francuskom zadnji put nosili crveno-bijele dresove dosadašnjeg izgleda, tako će na Stade de Franceu takozvane crne, iako su također “kockasti”, odjenuti za kraj jednog ciklusa.

Ispalo je da se od obje garniture opraštaju u ogledima sa svjetskim prvacima. To nisu dresovi u kojima su igrali u Rusiji na SP-u 2018. godine, oni su već ranije arhivirani...

Uoči Svjetskog prvenstva u Kataru njihov dobavljač opreme Nike izaći će s novim dizajnom hrvatskih dresova koji će biti promovirani u rujnu na susretima Lige nacija s Danskom i Austrijom. Prva garnitura će, dakako, ponovno biti u crvenim i bijelim kvadratićima, ostalo je pitanje kako će točno izgledati, a pričuvna će imati novu boju koja će prevladavati – tamnoplavu.

Popularni Članci