Tuchel se oglasio nakon otkaza u Chelseaju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Luka Stanzl/PIXSELL, Twitter Chelsea
Thomas Tuchel oglasio se prvi put nakon otkaza na klupi Chelseaja. 

Podsjetimo, Dinamo je prošloga tjedna golom Mislava Oršića srušio moćni Chelsea, a samo dan nakon poraza klub sa Stamford Bridgea odlučio je otkazati suradnju njemačkom strategu.

U emotivnom oproštaju od kluba Thomas Tuchel napisao je da je slomljen odlaskom iz Chelseaja te da će klub sa Stamford Bridgea uvijek imati posebno mjesto u njegovom srcu. 

- Ovo je jedna od najtežih objava koje sam morao napisati i jedna za koju sam mislio da dugo godina neću morati. Slomljen sam što je moje vrijeme u Chelseaju završilo. Ovo je klub u kojem sam se osjećao kao kod kuće, profesionalno i osobno. Hvala svima u klubu, igračima i navijačima što su učinili da se osjećam dobrodošlim od samog početka, poručio je Tuchel u objavi na Twitteru. 

- Ponos i sreća koje sam osjetio pomogavši momčadi da osvoji Ligu prvaka i klupsko Svjetsko prvenstvo ostat će zauvijek u meni. Čast mi je što sam bio dio klupske povijesti, a uspomene na proteklih 19 mjeseci uvijek će imati posebno mjesto u mom srcu, napisao je Tuchel u emotivnoj objavi. 

Na klupi Chelseaja Tuchela je zamijenio Graham Potter. 

Popularni Članci