'

ŠUŠKA SE, ŠUŠKA Otkriveno koliko je Hajduk spreman platiti za dolazak Edina Džeka, bio bi to najveći ugovor u povijesti HNL-a

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Armin Durgut/PIXSELL
Hajduk i Fenerbahče u srijedu će u 19 sati na Bledu odigrati pripremnu utakmicu, a svi simpatizeri 'bilih' jedva čekaju vidjeti kako će na toj utakmici 'reagirati' Edin Džeko.

Naime, svima je dobro poznata 'akcija' u kojoj Hajduk čini sve kako bi Džeku već ovog ljeta doveo na Poljud, puno je tu razloga zašto bi Dijamant izabrao baš Hajduk, no isto tako je puno razloga zbog kojih bi se sjajni BiH napadač mogao odlučiti na ostanak u Istanbulu - piše Tportal. 

Jer Džeko s Fenerom ima ugovor do ljeta 2025. godine, prema njemu zarađuje oko 4,2 milijuna eura na godinu i svima je jasno da bi se dolaskom u Hajduk morao odreći velike količine novca koja mu je zajamčena u Turskoj.

Prema nekim informacijama Hajduk je spreman ponuditi mu ugovor na dvije godine 'težak' oko četiri milijuna eura. Dakle, dvostruko manje nego što Džeko ima trenutno u Feneru. U isto vrijeme bi to za HNL bio daleko najveći ugovor u povijesti za nekog nogometaša! Džeko bi tako, ako stigne na Poljud, ispisao povijest domaćeg nogometa - piše Tportal. 

Popularni Članci