PETICA U MREŽI OSIJEKA Square uvjerljiv u prvoj utakmici četvrtfinala, na korak su do polufinala HMNL! (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Rafael Barkiđija
U prvom susretu četvrtfinala SuperSport Hrvatske malonogometne lige, Square je u Gospinom polju svladao Osijek rezultatom 5:1. 

Zanimljivo prvo poluvrijeme u Gospinom polju. Žustar, brz početak rezultirao je pogotkom već u trećoj minuti, kada zabija Marko Kuraja za 1:0. Gosti su izjednačili tri minute poslije, preko Grbešića. Nakon toga, nanizalo se prilika na obje strane. Sljedeća iskorištena bila je u 12. minuti, Mirko Hrkać odvodi Dubrovčane na 2:1. Ujedno rezultat prvog poluvremena.

Rapsodija šansi i u drugom poluvremenu. Koji pogodak više mogao je biti na obje strane. No, prekrasnu akciju Squarea u kojoj je Đuraš bio asistent, a Gordan Duvančić strijelac, osječani nisu uspjeli obraniti. Od šeste minute drugog poluvremena rezultat je 3:1. 

Bila je ovo sjajna večer dubrovačkog vratara Zorana Primića. S nekoliko je dobrih intervencija držao domaćine na dva gola prednosti.

Osijek u zadnjim trenucima pokušava s golmanom-igračem. Square se uspješno brani. Nagrada za dobro odrađen posao u obrani stigla je na samom kraju. Gosti su dva puta napravili prekršaj u svom kaznenom prostoru. Iz penala su bili precizni Maro Đuraš i Dos Santos. Velikih 5:1. 

Square: Zoran Primić, Marko Kuraja, Gordan Duvančić, Mirko Hrkać, Maro Đuraš, Alen Turuk, Petar Prce, Ivan Daničić-Kačić, Haron Džanković, Antonio Noković, Djaelson Alves Filio, Lassi Lintula, (c) Hrvoje Cvjetković, Dos Santos.

Osijek: Franko Jamičić, Josip Šalaj, Andrej Pandurević, Gustavo Canuto Dos Santos, Vinicius De Araujo Rodrigues, Kristijan Lukenda, Matias Mijić, Ante Grbešić, Dražen Čavar, Jakov Jurišić, Luka Kotris, Marin Sesar

Serija se igra na dvije pobjede. Uzvrat je u četvrtak u Osijeku, a eventualna majstorica u utorak (2. travnja) u Gospinom polju. Danas se igrao još jedan susret četvrtfinala. Pula je svladala Crnicu, a sutra se sastaju Dinamo-Torcida i Olmissum-Novo vrijeme. 

Popularni Članci