ŠOK U FRANCUSKOJ Karim Benzema propušta Svjetsko prvenstvo!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Karim Benzema propušta Svjetsko prvenstvo! Ozljeda kvadricepsa je, pokazalo se, preozbiljna i osvajač Zlatne lopte neće zaigrati u Katru.

Benzema je, podsjetimo, tijekom subote sa suigračima izašao vježbati na trećem treningu francuske reprezentacije u Dohi. Primjetno šepajući na lijevu nogu, bilo je jasno da neće sve aktivnosti uspjeti odraditi u potpunosti. No, novi osvajač Zlatne lopte imao je problema već nakon prvih četvrt sata te je obnovio ozljedu i napustio trening, prenose Sportske novosti. 

Kasnije je, kako otkrivaju francuski mediji, otišao na dodatni pregled koji je ukazao na ono najgore.

Vijest je u kasnim satima subote preko službenih kanala potvrdila i francuska reprezentacija uz riječi:

"Pogođen je u kvadriceps lijevog bedra i Karim Benzema prisiljen je odustati od sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu. Cijela momčad dijeli njegovu tugu i želi mu brz oporavak."

Niz ozlijeđenih igrača tako nastavlja potresati francusku momčad, a napadač Real Madrida i dobitnik Zlatne lopte se pridružio Paulu Pogbi i N‘Golou Kantéu, Mikeu Maignani, Presnelu Kimpembeu i Christopheru Nkunku.

"Iznimno sam tužan zbog Karima koji je ovo Svjetsko prvenstvo učinio glavnim ciljem", reagirao je izbornik Didier Deschamps.

"Unatoč ovom novom udarcu za francuski tim, imam puno povjerenje u svoju skupinu. Učinit ćemo sve da odgovorimo na golem izazov koji nas čeka".

Popularni Članci