S LUKŠOM NEMA LABAVO! Jakobušić smjenjuje odgovorne za debakl Hajduka

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivo Cagalj/PIXSELL
Lukša Jakobušić prespavao je noć, nije odmah nakon subotnjeg debakla u Puli posegnuo za prvim smjenama, donose Sportske novosti.

Nije promijenio tri čelna čovjeka struke, ali nakon poraza od Istre 1961 razvidna je sudbina Marija Stanića, Ivana Kepčije i Harija Vukasa u Hajduku.

Savjetnik bivšeg predsjednika, sportski direktor i trener već u ponedjeljak bi se mogli rastati s Hajdukom, ako ne sva trojica odjednom, onda najmanje dva čovjeka iz terceta Stanić-Kepčija-Vukas već su praktički odradili zadnju utakmicu u Hajduku ove sezone. Njihov odlazak može zaustaviti jedino potraga za novim ljudima. Primarno se čeka odgovor na pitanje može li Jakobušić tako brzo privoljeti Matjaža Keka da se prihvati Hajduka u ovom nezgodnom trenutku.

Ima Kek komfornu situaciju u reprezentaciji Slovenije, a Hajduk nema vremena čekati, jer ostanak terceta čelnih ljudi struke više nema nikakvog smisla. Momčad koju su kreirali i vodili proteklih mjeseci potpuno je izgubila identitet. Nakon osvojena četiri boda u zadnjih šest kola, nakon tri poraza u nizu i, što je još važnije, igre koja ne nudi nadu, nema mjesta vjerovanju da Stanić, Kepčija i Vukas mogu podići momčad.

Razočaranje je veliko, ali Pula je, srećom, razjasnila sliku. Nema više skrivanja, nema više novih šansi i priča "dobro se radi na treningu". Nema više razgovora s igračima. Pardon, bit će razgovora, ali pravo na priču više nemaju dosadašnji čelnici struke. Zašto? Zbog rezultata i momčadi koju su stvorili Stanić i Kepčija nemaju kredibilitet ostanka u Hajduku. Argumenti su kristalno jasni, brojke su tako čvrsto uporište.

Više pročitajte ovdje.

Popularni Članci