'

RUKOMET SE VRATIO U GOSPINO POLJE Ardiaei pobjedom otvorio novu stranicu klupske povijesti

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Rukometaši Ardiaeija odigrali su prvi susret u Gospinom polju, nakon što je ranije ovog tjedna objavljena vijest kako se prva momčad "seli" u Dubrovnik.

Treće kolo 1.HRL-jug u Gospino polje im je dovelo momčad Split, koju su svladali rezultatom 31:28. Druga im je to pobjeda ove sezone u drugom razredu natjecanja (prethodno protiv Kozale), dok su upisali poraz na gostovanju kod karlovačke Dubovac-Gaze.

Ardiaei je većinu susreta proveo u vodstvu, iako su Splićani u nekoliko navrata ozbiljno zaprijetili. Posebno zanimljivo bilo je u drugom poluvremenu, kada se igralo gol za golom, a u jednom trenutku Ardiaei je imao čak tri isključenja. U tom periodu su ipak uspjeli zadržati vodstvo i upisati pobjedu.

Najefikasniji igrač bio je Marino Knez, postignuvši 8 pogodaka, dok je 7 ubacio Ajdin Zahirović, novi igrač Ardiaeija. Četiri je ubacio Hrvoje Hladilo. U sljedećem kolu Ardiaei gostuje u Rovinju.

U poluvremenu utakmice odigran je i revijalni susret mlađih uzrasta župskog kluba. Podsjetimo, Ardiaei je u Gospino polje preselio svoju prvu momčad, dok će se s mlađim uzrastima nastaviti raditi u Župi, ali i u Konavlima. 

Popularni Članci