Prvaci judaši na prijemu kod gradonačelnika Frankovića

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Povodom ostvarenog iznimnog uspjeha na prvenstvu Hrvatske, gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković i zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić jutros su u Maloj vijećnici primili sportaše i članove Uprave Judo kluba Dubrovnik 1966.

Naime, čak četiri medalje stigle su u Dubrovnik s Državnog prvenstva u Judu koje se održalo proteklog vikenda u Zagrebu. Najbolji rezultat na prvenstvu ostvario je dubrovački judaš Josip Bulić, koji se proslavio prvim mjesto u seniorskoj kategoriji natjecanja.

Kadeti koji su ponjeli dvije srebrne medalje su Šejla Škaljić i Marko Prkačin, dok je brončanu medalju osvojio kadet Ivan Hezonja.

Gradonačelnik Franković i zamjenica Tepšić ovom su prilikom čestitali dubrovačkim judašima na ostvarenim izvanrednim rezultatima i sjajnom odrađenom natjecanju u Zagrebu.

„Brojni su dvoranski sportovi Grada u posljednje vrijeme ostvarili jako dobre nagrade i priznanja. To dokazuje koliki zapravo napor i trud ulažu dubrovački sportaši i koliko uistinu vrijede“ naglasio je gradonačelnik Franković.

Gradonačelnik Franković dodao je kako će Grad Dubrovnik nastaviti kontinuirano ulagati u razvoj dvoranskih sportova, kako bi se u potpunosti ispunili zahtjevi ovog sportskog segmenta i omogućio daljnji razvoj sportaša i sportašica koji trebaju adekvatne uvjete za svakodnevne treninge.

Prijemu su prisustvovali i predsjednik Judo kluba Dubrovnik 1966 Frano Stjepović, dopredsjednica kluba Klara Mitrović, član Uprave Igor Janković i glavni trener Mateo Semiz koji su također zaslužni za izvrsne rezultata mladih judaša i judašica.

Popularni Članci