PREPRODAVAČI U AKCIJI Pogledajte koliko traže za ulaznice za večerašnji vaterpolski spektakl

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Marko Lukunic/PIXSELL
Neviđena je potražnja za ulaznicama za finale između Hrvatske i Mađarske. Karata već odavno nema. Pisali smo i o tome kako je na adresu Saveza stiglo čak 70 000 upita za kupnju ulaznica! Tko je kupio, kupio je. Barem što se službenih kanala tiče.

Naime, kako to obično biva, kada raste potražnja raste i cijena. U akciji su preprodavači, oni koji bi htjeli profitirati u izvanrednoj situaciji. Na Njuškalu se tako prodaju karte, a od cijena „boli glava”.

Prvi oglas na kojeg su naišli novinari Slobodne Dalmacije za jednu ulaznicu traži 500 kuna! Sljedeći nudi jednu za 400, a oglas ispod toga još je „povoljniji” s cijenom od 375 za jednu kartu.

Taman kad su htjeli odustati od potrage za koliko-toliko normalnom cijenom, eto i apsolutnog prvaka.

- 2 karte za finale Mađarska – Hrvatska, sektor 201, PDF, 1000 kuna po karti – stoji u šturom oglasu.

Dakle, tisuću kuna traži se za jednu kartu. Potražnja je ogromna, ali sumnjamo kako će se naći itko voljan izdvojiti „Starčevića”. A s druge strane, možda baš i hoće, pa s(p)retni preprodavač ipak omasti brk. 

Tko će ga znati s nama... Hrvatima sport je u krvi, a utakmicu koja će nesumnjivo ući u povijest šteta je propustiti. Ipak, budite oprezni kako u sljedećem tekstu ne bi pisali o vama kao žrtvi prevare...

Popularni Članci