Predivan i dirljiv potez Šibenika uoči utakmice s Dinamom koju svi čekaju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Srecko Niketic/PIXSELL
Najzanimljivija utakmica 35. kola HT Prve lige igra se večeras od 19.05 na stadionu Šubićevac gdje Šibenik dočekuje Dinamo.

Hajduk je pobjedom protiv Istre 1961 došao na samo bod zaostatka za Zagrepčanima kojima danas treba pobjeda za obranu naslova prvaka.

Na Šubićevcu se zato sprema veliko slavlje Dinamovih navijača kojih se najavljuje i do dvije tisuće. Imaju više od 600 ulaznica za gostujuću tribinu, no mnogi će pokušati doći do onih za domaću tribinu Zapad kojih je do sinoć još uvijek bilo dosta u slobodnoj prodaji, piše gol.dnevnik.hr

Domaćin je zabranio ulazak na tribinu s domaćim navijačima onima s obilježjima gostiju, no malo tko vjeruje kako će se ta pravila poštovati s obzirom na pritisak i dobre odnose navijača obaju klubova.

HNK Šibenik je nešto i podigao cijene za ovu važnu utakmicu koja je izazvala golemi interes koji se zadnji put mogao vidjeti prije više od deset godina kada se igralo finale Kupa protiv Hajduka. No dan prije utakmice karata je još uvijek bilo u dovoljnom broju.

Klub je objavio kako će se sva zarada od utakmice proslijediti za liječenje male Šibenčanke Kiare Goršić koja boluje od rijetkog tumora i koja je već odradila prvu fazu eksperimentalnog liječenja u SAD-u.

''Uprava kluba je odlučila još jednom donirati zaradu od ulaznica malenoj Kiari za liječenje. Želimo humanom ge stom pomoći hrabroj Kiari u njezinoj borbi protiv bolesti.Dođite svi na Šubićevac da pomognemo maloj Kiari u njezinoj utakmici života. Pridružite se i Vi. Zajedno možemo sve!'', stoji u objavi kluba na društvenim mrežama.

Popularni Članci