POVIJESNA POBJEDA U ZAGREBU! Square napokon srušio Dinamo

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nije moglo bez drame ni ovaj put u ogledu protiv Futsal Dinama! U posljednjih deset susreta čak osam pobjeda Dinama, remi i tek jedna pobjeda Squarea. U većini utakmica Dinamo je do tri boda stigao u posljednjim sekundama, međutim takav niz, ali i negativan omjer s Dinamom je sinoć zaustavljen te je Square pobijedio Dinamo rezultatom 4:3. 

Složit će se mnogi: Povijesna pobjeda u Zagrebu, pao je Futsal Dinamo!

Povijesna pobjeda u Zagrebu, povijesna u grotlu Doma sportova pred najvatrenijim navijačima u Hrvatskoj! Pod vodstvom trenera Antuna Bačića prva i to usred Zagreba! Pogodak odluke u novoj drami postigao je Mirko Hrkać u 38. minuti koji je tako Squareu osigurao prvu pobjedu ove sezone. 

Domaćini su u prvoj minuti imali dvije izgledne prilike, no u oba navrata iskazao se Alen Turuk. Prvi pravi udarac prema vratima Dinama uputio je kapetan Cvjetković, no odličnu obranu upisao je vratar Dinama Mario Herce.! I jedni i drugi bili su napadački raspoloženi, a u 3. minuti momčad Squarea stigla je do vodstva 1-0! Kapetan Cvjetković je povukao polukontru, dodao do Keka koji nesebično prosljeđuje do Marka Kuraje, međutim u duelu sa Robertom Grbićem, lopta udara u igrača Dinama i odlazi u praznu mrežu. 

U desetoj minuti Mirko Hrkać uposlio je Mara Đuraša koji okreće svog čuvara te prizemnim udarcem pogađa ‘malu mrežicu’ za 1-2!

U 35. minuti isplatile su se silne prilike nakon što je udarac Blaga Gašpara od bloka prevario vratara Hercega za rezultatsko izjednačenje (3-3), a svega 120 sekundi prije kraja Mirko Hrkać presjekao je loptu na oko 12 metara od vrata, sjurio se prema Hercegu kojega ostavlja iza sebe na parketu te pogađa praznu mrežu za novo vodstvo – 4-3, stoji na službenim stranicama kluba

Popularni Članci