'

PORAZ FUTSALSKE REPREZENTACIJE Dario Marinović o Brazilu: "Oni su pokazali da su svijet za sebe"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Sanjin Strukic/PIXSELL
Hrvatska futsalska reprezentacija upisala je poraz  od 8:1 u drugoj utakmici na SP-u, koju su u Uzbekistanu odigrali s Brazilom, a nakon utakmice svoje dojmove rekao je Dubrovčanin Dario Marinović, kapetan naše izabrane vrste i strijelac jedinog gola u porazu.

- Mislim da smo igrali protiv ekipe koja je možda najbolja na svijetu, pokazali su da im ne možemo parirati, prvih 15-ak minuta bili smo tu, ali oni su pokazali da su svijet za sebe, da su bili bolji. Nije to nikakva sramota, mišljenja je Marinović, prenosi HRT. 


Hrvatska nakon dva poraza u dva susreta ne može više proći dalje kao jedna od dvije najbolje reprezentacije u skupini, ali može računati da će biti jedna od četiri najbolje trećeplasirane reprezentacije, za što će zasigurno trebati pobjedu protiv Kube.

- Bit će dosta kalkulacija do kraja, znamo da postoji mogućnost da prolazimo kao jedna od najboljih trećeplasiranih ekipa, moramo pobijediti sa što više golova zbog gol-razlike, a ako ne prođemo, to će biti zasluženo, rekao je Marinović i dodao o pogotku:

- Nije nešto o čemu razmišljaš nakon poraza 8:1, ali to je nešto što ću pamtiti 5,6 godina nakon, prenosi HRT

Popularni Članci