'

POČINJE PRVA ŽNL Sokol u obnovljenim Lužama sezonu otvara s povratnikom u ligu, velolučkim Hajdukom

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: NK Sokol
Počinje Prva ŽNL Dubrovačko-neretvanske županije, utakmicama prvog kola koje se igraju u nedjelju 22. rujna, a Sokol u redizajniranim Lužama dočekuje velolučkog Hajduka, povratnika u prvi rang županijskog nogometa. 

Već u drugom kolu, sedam dana kasnije, u Dubravku stiže Konavljanin, tako da neće nedostajati uzbuđenja već na startu nove sezone.

Ove utakmice gledateljima će biti posebno zanimljive jer će u domu Sokola, igralištu Luže u Dubravci, po prvi put u povijesti utakmice moći pratiti s tribine koja je, tijekom ljeta, opremljena sjedalicama.

Nove sjedalice, razigranog kolorita postignutog prepoznatljivim zeleno-bijelim klupskim bojama, osigurat će potreban komfor posjetiteljima Luža i sigurno pridonijeti da utakmice u Dubravci, koje u pravilu prati veliki broj publike, budu još posjećenije u nadolazećoj sezoni.

Projekt „Uređenje i opremanje nogometnog igrališta u Dubravci“ financiran je sredstvima Dubrovačke -neretvanske županije iz Poziva za prijavu projekata sanacije, izgradnje i opremanja sportskih igrališta i objekata na području Dubrovačko-neretvanske županije za 2024. godinu

1.KOLO, 22. rujna, u 16:30

Sokol – Hajduk (VL)

2.KOLO 29. rujna, u 16:00

Sokol-Konavljanin

Popularni Članci