PERAK OPET U POGONU: Spreman za Vasilevskya

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Facebook
RUSKA M-1 Global organizacija u Sočiju će 10. listopada organizirati svoj novi događaj na kojem će nastupiti i dubrovački boraca Kristijan Perak. Nakon što je odradio odličan meč pod okriljem ove jake ruske MMA organizacije, Kristijan Perak ponovo će se naći na jednom M-1 događaju.

Perak je u travnju bio sudionik M-1 Challengea 56 gdje je pružio sjajnu borbu protiv Valeryja Myasnikova. Nakon tri runde suci su meč proglasili neriješenim, ali ono što je pokazao Perak natjeralo je čelnike ove promocije da ga ponovo pozovu. Na M-1 Challengeu 62 protivnik će mu biti bivši M-1 prvaka Vyacheslav Vasilevsky.

Vasilevsky (26-3) se trebao na ovom događaju boriti protiv Joea Raya, ali Ray se zarazio stafilokokom pa su organizatori ponudili borbu Kristijanu Peraku. Vasilevsky je sambo majstor te ima iskustva u Bellatoru, a samo tri poraza u karijeri dovoljno govore o njegovoj kvaliteti. U posljednjem meču doživio je poraz i to u borbi za naslov M-1 prvaka kad ga je ugušio Ramazan Emeev. Bilo je to u travnju, na istom događaju na kojem je nastupio i Kristijan Perak. Dubrovački borac u karijeri ima omjer 8-1, a jedini je poraz doživio od Mateja Batinića. Međutim, to je bilo u poluteškoj kategoriji.

Više o ovoj temi možete pronaći ovdje

Popularni Članci