Osnovna škola Marina Getaldića pobjednik međuškolskog natjecanja u ragbiju (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Stadion Lapad ugostio je jučer natjecatelje pet dubrovačkih osnovnih škola; OŠ Marina Getaldića, OŠ Ivana Gundulića, OŠ Mokošica, OŠ Lapad i OŠ Župu dubrovačku. 

Nakon prezentacija touch ragbija koje je Ragbi klub Dubrovnik proveo u svim školama na području Grada Dubrovnika, ovih pet škola okupilo je svoje školske ekipe. Treneri su natjecatelje kroz pet tjedana upoznavali s osnovama touch ragbija i kroz treninge ekipe su se uigravale za završno natjecanje.

Turnir je započeo u 10:00 sati s predstavljanjem ekipa. Odigrano je ukupno 10 međusobnih utakmica kroz koje su natjecatelji pokazali zavidnu vještinu i spretnost. Rezultat svega bilo je puno smijeha i dobre igre. Natjecatelji su dali sve od sebe da za svoju ekipu postignu što bolji rezultat što je pokazalo i prebrojavanje zgoditaka.

Prvo mjesto osvojila je ekipa OŠ Marin Getaldić, drugo mjesto OŠ Župa dubrovačka, a treće mjesto OŠ Mokošica. Utakmicu su sudili Luka Bjelanović i Marijo Jelavić iz RS SDŽ.

Svim natjecateljima dodijeljene su medalje za sudjelovanje, a prva tri ekipe osvojile su i nagrade koje su omogućili sponzori natjecanja, stoji u priopćenju Ragbi kluba Dubrovnik. 

Popularni Članci