'NEZAUSTAVLJIV JE' Modrićevi liječnici se šokirali nakon što su mu pogledali nalaze

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Stanzl/PIXSELL
Najbolji hrvatski nogometaš i jedan od najboljih nogometaša svijeta, Luka Modrić, unatoč tome što ima punih 36 godnia na leđima, ne prestaje oduševljavati na terenu, ali izvan njega.

Kako je Večernji list ranije pisao, Luka se vratio s godišnjeg odmora na pripreme za novu sezonu u europskom prvaku, Real Madridu, no za razliku od većine Modrić na godišnjem nije odmarao već je neprekidno trenirao po individualnom programu i, čini se, u formi je života.

Barem tako pokazuju rezultati liječničkog pregleda, odnosno sistematskog. Rezultati nisu pokazali ništa novo, osim što su, prema pisanju tamošnjih medija, liječnici ostali bez teksta kada su vidjeli rezultate ovog 36-godišnjaka.

- On je nezaustavljiv. S ovakvim rezultatima na ovakvoj razini može bez problema igrati do 40 - kazali su klupski liječnici Lukinom treneru Carlu Ancelottiju koji na kapetana Vatrenih računa i u novoj sezoni, budući da Modriću ugovor vrijedi još cijelu sljedeću sezonu, a Real je pokazao da svoju desetku želi zadržati i duže.

Modriću je ovo deseto ljeto s Real Madridom budući da je došao u klub krajem kolovoza 2012. iz londonskog Tottenhama, piše Večernji.

Popularni Članci