'

Nenad Bjelica je opet trener Dinama

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Stanzl/PIXSELL
"Modri" će za njegov angažman platiti najmanje tri milijuna eura, a Maksimir će ga moći pozdraviti već u subotu protiv Lokomotive.

Točno 1625 dana nakon što je otišao Nenad Bjelica (53) opet je trener Dinama! Jasno je da isti ti navijači od njega imaju velika očekivanja ne samo na domaćem planu.

Bjelica je bio bez kluba od otkaza u Union Berlinu početkom svibnja, ali nije žurio s pronalaskom novoga jer je do jučer bio pod ugovorom s njemačkim klubom koji mu je redovno nastavljao isplaćivati plaću po ugovoru. Ipak, nakon nekoliko dana premišljanja u Maksimiru odlučili su ga kontaktirati, a on je pristao odreći se dobre zarade iz Berlina i preuzeti klupu Dinama, pišu 24sata. 

'Modre' će koštati barem tri milijuna eura

Kad je odlazio iz Dinama usred krize zbog velepošasti korona virusa u travnju 2020. Bjelica je pristao na sporazumni razlaz uz oko milijun eura otpremnine, a sad će njegov ugovor biti težak najmanje tri milijuna eura. Naime, upravo je to granica iznad koje svaki ugovor moraju amenovati članovi Izvršnog odbora, njih 13 natpolovičnom većinom, a to su ovaj put i učinili.

Bjelica će debitirati ovu subotu

Novi-stari trener Dinama debitirat će u subotu od 20 sati na Maksimiru u utakmici protiv Lokomotive, a onda mu slijedi novi veliki ispit jer 2. listopada u Zagreb stiže Monaco u Ligi prvaka. Prije reprezentativne stanke čeka ga još gostovanje u Varaždinu 6. listopada.

Popularni Članci