NA OTOKU NIJE DOSADNO Vratar dubrovačkog suca povlačio za uho radi drugog žutog kartona

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: GM
U utakmici 1. ŽNL između Jadrana Smokvice i Sokola (1:1) dogodio se incident nakon što je glavni sudac utakmice Ante Kosor iz Dubrovnika pokazao drugi žuti karton vrataru.

'Nakon postizanja gola domaćina gostujući vratar protestira prema glavnom sucu za što dobija drugi žuti karton, odnosno isključujući crveni. U tom momentu reagira nesportski na način da glavnog suca povlači za uho. Na klupi gostujuće ekipe predstavnik Perica Pušić nezadovoljan sudačkom odlukom reagira na nesporstki način tako da u teren ubacuje punu bocu vode. Tako isto je igrač gostiju br. 3 nakon postizanja gola domaćina i nakon pokazanog drugog žutog kartona, odnosno isključujućeg crvenog, nakon izlaska iz igrališta loptu napucava u prostor kabina za gostujuću ekipu' - službeno je notirao delegat Nikša Nogalo iz Orebića, piše Dalmatinski portal.

Glavni sudac je, isključio vratara Đura Deliju, kojemu je dao dva žuta kartona zbog nesportskog ponašanja (81. i 93. minuta), te Nikšu Milkovića, koji je isključen iz istog razloga. Obojica su iz redova gostiju.

Popularni Članci