Modriću se bliži kraj igračke karijere, Španjolci otkrili njegov plan za dalje

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/PIXSELL
Kako pišu  španjolski mediji plan mu je upisati nogometnu akademiju i postati trener. 

Svi navijači Real Madrida svjesni su kako era njihove slavne veze polako dolazi kraju, Casemiro je već otišao, a kroz pola godine, godinu i pol vrlo vjerojatno će se oprostiti i od našeg Luke Modrića, odnosno Tonija Kroosa.

Bliska budućnost hrvatskog kapetana je jasna, Lukin plan je odraditi još Ligu nacija s Hrvatskom, a zatim kraj svoje velike karijere odraditi u Madridu. Hoće li to biti na koncu tekuće sezone ili sljedeće, ovisit će o Luki, ostane li na ovoj razini, vjerojatno će potpisati ugovor na još godinu dana pa na koncu sezone 2023/24. završiti svoju veliku karijeru.

Mnogi naši navijači se pitaju što će biti dalje s najvećim nogometašem kojeg je Lijepa naša ikad dala, a taj odgovor, izgleda, dali su španjolski mediji.

Sport: Luka želi postati trener

Katalonski Sport, naime, piše kako će Luka, ne produlji li na još godinu dana s Realom, planira preseliti na trenersku klupu. Španjolci tvrde kako je već odlučio da će postati trener po završetku karijere, ideja mu je upisati nogometnu akademiju kad objesi kopačke i dobiti trenersku licenciju, a njegov dugoročni plan jest postati trener Real Madrida, prenosi Gol.

Postati nova verzija Zinedinea Zidanea, koji je najprije u Madridu imao legendarnu igračku karijeru, a zatim je pretvorio i u vrlo uspješnu trenersku karijeru u Kraljevskom klubu. Taj model ima na umu na startu svoje trenerske karijere, no ne ponudi li mu Florentino Perez posao kao Zidaneu, ima tko će. Nedavno je i izbornik

Zlatko Dalić rekao kako bi rado vidio Luku kraj sebe na izborničkoj klupi, jednom kad odluči zaključiti karijeru. Ali, o tom – po tom, Modrić igrač još nije rekao svoju posljednju…

Popularni Članci