Modrić ispričao kako mu izgleda prosječan dan: "Talent bez rada ne znači puno"

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Luka Stanzl/PIXSELL, Real Madrid TV Twitter screensho
Luka Modrić je u petak proslavio svoj 37. rođendan, a ni ne pomišlja o mirovini. I dalje osvaja trofeje, zabija majstorske golove, a nezaustavljiv je na terenu.

Pred Modrićem su važni izazovi s Realom, a onda stižu utakmice Lige nacija i ono glavno – Svjetsko prvenstvo u nogometu.

Ni najvećim stručnjacima baš nije jasno kako Modrić ovako dobro igra s 37 godina, no Modrić je igrač koji živi nogomet, 24 sata dnevno. Za Real Madrid je TV otkrio od čega se sastoji njegov dan.

"Stalno me pitaju koja je moja tajna, ali ne znam što reći Živim nogomet skoro 24 sata na dan, to je bitno. Obožavam nogomet i uživam u svojoj profesiji više nego ikada prije jer znam da sam u kompliciranim godinama za nogometaša. Nikada ne znate koliko možete trajati na ovom nivou u ovom klubu gdje su najveći mogući zahtjevi. Pokušavam uživati u treninzima i utakmicama. Sve to mi pomaže da se dobro osjećam u ovim godinama'', rekao je Modrić pa dodao:

"Stižem u klub sat i 15 minuta ranije skoro svakog dana i doručkujem ovdje. Odradim sve sa fizioterapeutima u teretani kako bih na trening došao već zagrijan. Onda odradim trening pa nakon toga, ovisno o tome kako se osjećam, ostanem ovdje raditi sa fizioterapeutima. Radim što god je potrebno."

“Jako sam zahvalan što mi je Bog dao talent, ali potrebno je trenirati i jako se posvetiti svojoj profesiji. Jer talent bez rada ne znači puno,” istaknuo je Modrić.

Ispričao je i kako nakon treninga odlazi kući, gdje provodi vrijeme s obitelji, suprugom i djecom. 

"Gotovo svaki dan odlazim u školu po djecu. Pomalo dosadno, ne?”, našalio se o svojoj dnevnoj rutini. 

@lukamodric10: "Mi secreto es que vivo por y para el fútbol las 24 horas del día" pic.twitter.com/hgyKthkQkX

— Real Madrid C.F. (@realmadrid) September 9, 2022

Popularni Članci