Marijo Bekić novi je predsjednik ragbi kluba Invictus Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: DD
Skupština ragbi kluba Invictus Dubrovnik održana je večeras u restoranu Pantarul, a za novog predsjednika kluba izabran je dr. Marijo Bekić, inače ravnatelj Opće bolnice Dubrovnik.

Uz njega, Upravni odbor kluba čine potpredsjednici Đani Banovac i Ante Stojan te članovi Uprave Vjeko Šoša, Saša Selmanović i Šime Matković. Sportski direktor i glavni trener kluba je Danijel Keserović.

Tom su prilikom predstavljeni kratkoročni te dugoročni planovi kluba. Kad je riječ o omladinskom pogonu, klub namjerava raditi animacije za osnovnoškolsku djecu o ragbiju koja je već odrađena u OŠ Ivana Gundulića u Gružu, gdje je zabilježen odličan odjek, ali i raditi na češćim terminima za trening u Gospinom polju. Kad je riječ o seniorskom pogonu, u planu je rad na povećanju broja igrača.

Inače, klub je osnovan 2016. godine kad se skupila grupa entuzijasta koja je počela trenirati u Tihoj, a nedugo nakon toga su uslijedili i prvi turniri. Seniorska momčad je od 2016. godine nastupala na svim prvenstvima Hrvatske te se redovito pozicionirala među osam najboljih klubova, ali i na svim natjecanjima ADRIA Seven Lige te osvajala druga i treća mjesta. Osim toga, klub Invictus je uspješno organizirao ragbi natjecanja, kako juniorska, tako i seniorska.

Klub trenutno broji 60-ak djece i 15-ak seniora.

Popularni Članci