test

Luna Županović među 600 atletičara na Prvenstvu Hrvatske osvojila broncu!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Luna Županović osvojila je broncu na dvoranskom prvenstvu za mlađe kadete i kadetkinje održanom jučer u Zagrebu. 

Prvenstvo Hrvatske u dvorani za mlađe kadete-kinje jedno je od najznačajnijih i najmasovnijih natjecanja u atletici za daljnji rast i razvoj atletičara kroz godine. Ove godine na natjecanju je sudjelovalo 40 klubova iz Hrvatske, te oko 600 mladih atletičara i atletičarki u disciplinama trčanja, bacanja i skakanja.

Atletski Klub Dubrovnik na ovom natjecanju predstavljala je Luna Županović i osvojila brončanu medalju u bacanju kugle od 2 kg s osobnim rezultatom od 10.31m.

Natjecanje u bacanju kugle bilo je neizvjesno da samog kraja, a Luna je u posljednjoj šestoj seriji bacila osobni rezultat od 10.31m i time osvojila brončanu medalju. Pored ove discipline, nastupila je i na 200m i osvojila je 8. mjesto u konkurenciji 21 atletičarke, te je istrčala je osobni rezultat od 28.74s.

Natjecanje je bilo planski i taktički dobro odrađeno sa dobrom pripremom na treninzima pa rezultati nisu izostali. Nakon ovog natjecanja, atletičarima slijedi mali odmor pa priprema za prvenstvo Hrvatske u višeboju - poručili su iz Atletskog kluba i čestitali Luni i treneru Vedadu Đugumu na postignutim rezultatima. 

Popularni Članci