LUDILO OD RANOG JUTRA Hrvatski navijači u pohodu na Beč, pogledajte kako se slavi (VIDEO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Već je od ranije poznato kako će Hrvatska večeras u Beču jednim velikim dijelom imati domaćinsku atmosferu, budući da bi na Ernst Happel stadionu trebalo biti oko 20 tisuća navijača Vatrenih.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Udruga navijača "IZNAD SVIH" (@navijaci.iznadsvih)

Uputili su se oni tamo na razne načine, a možda najzanimljiviji je onaj koji je organizirano napravila jedna skupina navijača. Oni do austrijske prijestolnice odlaze vlakom, koji je trenutno na putu. A kad skupinu navijača stavite na tračnice i pokrenete lokomotivu, onda je za očekivati pravu ludnicu i najbolje moguće zagrijavanje za davanje podrške u Austriji, piše Gol Dnevnika.hr

Kao što možete vidjeti, atmosfera je vrhunska od samog polaska i nema sumnje da će biti tako cijelo vrijeme. Isto tako vjerujemo da će povratak proći uz razloge za podjednako veselu atmosferu, odnosno da će se slaviti ulazak u Final four te da će krenuti planovi za lipanj iduće godine, neovisno gdje Hrvatska bude krenula u lov na titulu ovog UEFA-inog natjecanja.

Događanja iz vlaka, ali i ona nakon što se navijači iskrcaju, možete pratiti putem story objava na Instagramu udruge Iznad svih.

Popularni Članci