Livaja propušta završni turnir Lige nacija: Osjećam da nisam spreman dati svoj maksimum

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Igor Kralj/Pixsell
Nakon jučerašnjeg incidenta i uvreda s tribina Rujevice na otvorenom treningu hrvatske nogometne reprezentacije, Marko Livaja je objavio kako neće nastupati na završnici Lige nacije koja se sljedećeg tjedna igra u Rotterdamu.

Livaju vrijeđali, nitko nije reagirao

Podsjetimo, Livaju je s tribina vulgarno vrijeđalo nekoliko navijača u Rijeci nakon čega je nogometaš Hajduka, nakon što nitko od nadležnih nije reagirao, izgubio živce te krenuo u verbalni obračun s provokatorima uz pomoć Kovačića, Ćorluke i Perišića.

Cijeli incident na riječkoj Rujevici na druženju s navijačima pomalo je zasjenio početak priprema za ono što nas čeka u srijedu, spektakl Hrvatska – Nizozemska na De Kuipu u polufinalu Lige nacija.

Livaja ostaje Vatreni

O svemu se putem HNS-ove službene stranice oglasio Marko Livaja.

"Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo.

Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član", izjavio je Livaja koji se u rujnu vjerojatno vraća među Vatrene.

Popularni Članci