Legendarni Jugaš i kapetan hrvatske reprezentacije potpisao za Mladost

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Jedan od najboljih i najtrofejnijih hrvatskih vaterpolista svih vremena Andro Bušlje novi je igrač zagrebačkog HAVK Mladost, objavljeno je na Facebook stranici kluba. 

Ugovor je potpisan za sezonu 2020/21. Jedan od najtrofejnijih svjetskih klubova ovim pojačanjem najavljuje nikad veću želju za osvajanjem trofeja. Momčad Zorana Bajića se okuplja i počinje s treninzima ovog ponedjeljka. Nova će momčad u koju je stiglo nekoliko pojačanja ovog ljeta biti predstavljena 10. rujna.

„Nakon što mi je prošle godine istekao ugovor s bivšim klubom, Mladost me kontaktirala i razgovarali smo. Dogovorili smo se, selim se u Zagreb, nadam se da ćemo svi biti zadovoljni!“ – govori Andro Bušlje koji je potekao u Jugu i dodaje: „Sigurno je da su Mladost i Jug vječni rivali bilo u Prvenstvu Hrvatske ili u Europi. Neće biti jednostavno i lako pošto sam većinu života proveo u Jugu, no mi smo profesionalci i tu ću gledati kao svaku drugu utakmicu. Od nove sezone očekujem da Mladost nastavi s trofejima kao što je i prošle godine. Najvažnije je da svi budemo zadovoljni sobom i igrom!“

Andro je karijeru započeo u Jugu. Kapetan je hrvatske vaterpolske reprezentacije za koju je nastupio više od 200 puta. Osvojio je zlatnu olimpijsku medalju u Londonu 2012. godine te brončanu u Riju 2016. godine. Osvajač je i dva zlata, srebra te četiri bronce sa Svjetskih prvenstava.

Popularni Članci