KONTROVERZNI DUBROVČANIN Hezonja promijenio klub u NBA ligi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: screenshot
Mario Hezonja novi je igrač Memphis Grizzliesa, objavio je ESPN-ov novinar Adrian Wojnarovski. Hezonja je otišao u Memphis za Enesa Kantera, koji se nakon dvije godine ponovno vraća u Portland. Hezonji će iduća sezona biti šesta u NBA ligi otkako je 2015. izabran kao peti pick drafta. Prve tri proveo je u Orlandu pa jednu u New Yorku, a lani je igrao u Portlandu.

Sada ga čeka Memphis. Prošle sezone Hezonja je igrao u 53 utakmice, od kojih je četiri počeo u petorci uslijed niza ozljeda koje su zadesile Blazerse. Bilježio je prosjeke od 4.8 poena, 3.5 skokova uz 42% šuta iz igre i 31% uspješnosti za tri poena za 16.4 minute na parketu, piše Večernji.

Od ostalih hrvatskih igrača Bojan Bogdanović ima ugovor s Utah Jazzom, Ivica Zubac s LA Clippersima, a Luka Šamanić sa San Antonio Spursima. Dariju Šariću istekao je ugovor s Phoenix Sunsima i sad je ograničeni slobodni igrač, što znači da može pregovarati s drugim klubovima, ali Sunsi ga mogu i zadržati. Ante Žižić i Dragan Bender vratili su se u Euroligu i igraju za Maccabi.

Popularni Članci