KOBNA SUDAČKA NADOKNADA Vatreni ostali bez tri boda, remi na početku kvalifikacija za Euro

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Miroslav Lelas/PIXSELL
Hrvatska i Wales odigrali su 1:1 na početku kvalifikacija za Euro.

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je je 1:1 s Walesom u Splitu u 1. kolu kvalifikacija za Euro 2024.

Hrvatski nogometni reprezentativci otvorili su kvalifikacijski ciklus za odlazak na EURO 2024 remijem, na Poljudu, u sklopu skupine D, Hrvatska je odigrala protiv Walesa 1-1 (1-0).

Hrvatska je bila puno bolja, dominirala je te povela u 28. minuti kada je strijelac bio Andrej Kramarić. Vodila je Hrvatska sve do 93. minute kada je Poljud zašutio uslijedio izjednačujućeg pogotka Nathana Broadheada.

Prije samog početka utakmice donedavni hrvatski reprezentativci Dejan Lovren i Ivan Strinić službeno su se oprostili od nastupanja za reprezentaciju u kojoj su, pogotovo Lovren, ostvarili brojne uspjehe posljednjih godina. Lovren je bio itekako važan član momčadi na SP-u 2018. kada je Hrvatska osvojila srebro te četiri godine kasnije na SP-u u Katru kada se okitila brončanom medaljom. Strinić je bio član reprezentacije na prvenstvu 2018. godine. Obojici je HNS priredio malu svečanost na poljudskom travnjaku tom prilikom.

Isto tako, prije samog početka dvoboja, minutom šutnje odala se počast legendarnim hrvatskim trenerima Miroslavu Blaževiću i Petru Nadovezi koji su nas nedavno napustili, piše Gol.

Popularni Članci